Layanan Jiacheng

Ngandelake telung pelabuhan sing kondhang ing donya ing Hong Kong, Shenzhen lan Guangzhou, Jiacheng Freight njaga kontak bisnis karo luwih saka rolas perusahaan pelayaran internasional lan njaga perjanjian kargo kontrak karo akeh perusahaan pelayaran.
  • 12
  • download

Layanan

  • 1
  • 2

Babagan Kita

Ngandelake telung pelabuhan sing kondhang ing donya ing Hong Kong, Shenzhen lan Guangzhou,Jiacheng Freight njagakontak bisnis karo luwih saka rolas perusahaan pelayaran internasional lan njaga perjanjian pengiriman barang kontrak karo akeh perusahaan kapal.Perusahaan kita wis ngembangake kerjasama e-commerce karo akeh pemilik kapal, lan nyadari pesenan pengiriman elektronik lan pelacakan kargo ing Internet.

Kabar Perusahaan

Shenzhen Jiacheng International Cargo Co., Ltd.

Shenzhen Jiacheng International Cargo Co., Ltd.

Shenzhen Jiacheng International Freight Co., Ltd. minangka perusahaan agensi transportasi laut lan udara kelas siji sing disetujoni dening Kementerian Perdagangan Luar Negeri lan Administrasi Penerbangan Sipil China kanthi nggabungake kaluwihan sumber daya Hong Kong Jiacheng Logistics Group.Amerika Serikat Glob...

Kahanan Operasi Laut

Pengangkutan barang internasional liwat segara nuduhake tumindak ngangkut kargo sing dikirim dening pengirim saka pelabuhan siji negara menyang pelabuhan negara liya liwat segara, nggunakake prau laut minangka sarana transportasi lan nampa barang minangka ganjaran, sesuai karo perjanjian maritim...